top of page
Teknica-Pool_final-2020.png

Uw eigen zwembad laten aanleggen?

Kiezen voor een zwembad of zwemvijver van Teknica Swimming Pools is kiezen voor kwaliteit

📍Zwembadspecialist regio Vlaanderen 

*Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!

Teknica-Pool_final-2020 logo.png
Hotel Pool

Zwembaden

Uw eigen zwemparadijs op maat

Staycation? Een zwembad aanleggen in de tuin?

Daar zijn verschillende goede redenen voor. Discreet en zorgeloos sporten of ontspannen in eigen huis, een verfrissende duik op een warme dag, gewoon chillen met een drankje of een boek, uw (klein)kinderen trakteren op urenlang zwemplezier of een aantrekkelijke meerwaarde voor uw huis waar potentiële kopers net iets meer voor betalen… Een zwembad is een investering waar u op korte en lange termijn van blijft genieten!

Teknica Swimming Pools bouwt aan uw droom. Hierbij houden we rekening met al uw wensen. U voert het eerste en het laatste woord. Want het gaat tenslotte over uw droom zwemparadijs.

Wat uw buren over ons zeggen

Wat uw buren over ons zeggen

Wat uw buren over ons zeggen

Jonge bekwame en verantwoordelijke vakmensen. Elk contact was respectvol.

Men luisterde naar de wensen van de klant.

Sabine, Lichtervelde

Wat ons uniek maakt

35 jaar garantie op de kuip

20 jaar ervaring

Milieu vriendelijk

Kom direct in contact met onze expert Thomas, bel: 555-555-555

Hotel Pool

Over ons

Kiezen voor een zwembad of zwemvijver van Teknica Swimming Pools is kiezen voor kwaliteit. U zwemt in water van hoogstaande kwaliteit, onze projecten worden afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen, we zijn vernieuwend op het vlak van technieken en we hechten veel waarde aan het energetische en esthetische aspect. ​

 

Teknica Swimming Pools vloeit voort uit de wereld van de HVAC technieken en de klassieke zwembadbouw. Door de groeiende vraag naar hybride en chloorvrije zwembaden groeide het idee om daar speciaal op in te zetten.

 

Onder onze merknaam Teknica Pure Aqua® bieden we de bio-minerale technieken aan. Er is hier geen sprake van zoutelektrolyse, hydrolyse of andere vormen van "lyse". Met Teknica Pure Aqua® bieden we en garanderen we 100% chloor- en chemisch vrij, 100% natuurlijk water. Dit zowel in skimmer-, onderloop-, overloop zwembaden als bij plantenarme zwemvijvers.

Bekijk onze realisaties

Kom direct in contact met onze expert Thomas, bel: 555-555-555

bottom of page