top of page

Een persoonlijke begeleiding voor uw zwemparadijs

Na uw offerteaanvraag komen wij bij u langs, zo hebben wij voeling met context en omgeving. Elk project is uniek, elk project is maatwerk. We bekijken samen met u uw plannen of de plannen van uw architect.

Na grondige studie en opmeting, krijgt u van ons een vrijblijvende gedetailleerde offerte afgestemd op uw wensen. Onze offerte biedt u de keuze om opties toe te voegen aan uw project. Zo behoudt u financieel een duidelijke overzicht.

Van zodra u uw akkoord geeft op onze offerte, tekenen wij de definitieve plannen samen met u en/of uw architect. Alle technische details schrijven we uit in een uitvoerig bestek. We bespreken de uitvoeringstermijn en de timing. Aan u om al te beginnen dromen... .

Uiteraard stopt onze samenwerking niet na het plaatsen van uw zwembad, ook voor het onderhoud van uw zwemparadijs kan u bij ons terecht. Wij blijven bereikbaar voor al uw vragen. Zelfs bij dringende problemen kan u steeds op ons rekenen. Wij zijn uw betrouwbare partner zowel voor, tijdens als na de werken.

Swimmer
bottom of page